Zanger hit ‘Love Nwantiti’ komt naar Suriname

De Afro Beat-ster CKay van Nigeria bekend van de hitsong zanger  ‘Love Nwantiti’ komt ook naar Suriname. Hij is de hoofdact van  het eerste Juicy Festival dat op 24 november in At Live Entertainment Center wordt gehouden.
‘Love Nwantiti’ is namelijk de meest geshazamde track ter wereld, stond bovenaan YouTube’s Global Chart en is één van de meest populaire liedjes op TikTok en Instagram Reels. De track werd in 2019 al uitgebracht als tweede single van de EP CKay The First. Toch is dat niet de track die nu helemaal viral gaat. In 2020 maakte CKay een remix van het nummer met de Nigeriaanse zanger Joeboy en de Ghanese zanger Kuami Eugene.
NOG MEER REMAKES
‘Als een remix me zóveel kan opleveren, moet ik er nog meer maken’, moet CKay gedacht hebben.  Na z’n succesvolle remake met Joeboy en Kuami Eugene, heeft hij inmiddels tientallen andere varianten gemaakt. Zoals een met ElGrande Toto, de meest beluisterde Marokkaanse rapper op Spotify. Want wat wordt er nou eigenlijk gezongen in Love Nwantiti? Het nummer gaat simpel gezegd over een jongen die helemaal gek is van een meisje, zoals ongeveer ieder liefdesliedje op deze planeet. Nwantiti betekent dan ook iets als ‘kleine liefde’ in de lgbo-taal van Nigeria
The post Zanger hit ‘Love Nwantiti’ komt naar Suriname .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname