We mogen niet sollen met waarden en normen die ons binden

Rabin Parmessar NDP-fractieleider vindt, dat er meer respect getoond moet worden, voor onze nationale symbolen en ons milieu. “Wij hebben de plicht als samenleving, dit land verder op te bouwen, ongeacht de politieke partijen. We kunnen vredig met elkaar leven, en voor elkaar klaar staan, en we mogen trots zijn op onze voorouders, hetgeen ze opgebouwd hebben”, aldus Parmessar.
“Zo kijken we naar de onafhankelijkheid, wij zijn de Nationale Democratische Partij wij koesteren ons land, ons land voorop, en niet mogen sollen, met de waarden, en de normen die ons binden, we moeten eerbied hebben voor onze nationale symbolen”, aldus Parmessar.
Parmessar zei dat we in een uitdagende situatie verkeren, “en dat maakt juist dat unu musu bondru anu makandra.” Het volkslied zegt het al, wans ope tata komopo omu seti a kondre bun, laten we daar inhoud aan geven”, aldus Parmessar. De staatkundige onafhankelijkheid hebben we formeel in 1975 gehad, en als u goed kijkt zijn we nog een hele jonge natie. Als we eerlijk zijn, en rustig zaken op een rij zetten, hebben we met vallen en opstaan, en verschillende regeringen, veel gerealiseerd.
The post We mogen niet sollen met waarden en normen die ons binden .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname