Vuilophaal wederom in de namiddag

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken, heeft de afgelopen week in gesprek met een lokaal nieuwsmedium bekendgemaakt, dat de vuilophaal wederom zal geschieden in de namiddag. Volgens de bewindsman heeft de samenleving hierover geklaagd, dus is besloten haar tegemoet te komen. De minister zei verder dat als er onregelmatigheden plaatsvinden, men dit direct moet doorgeven aan het ministerie. Nurmohamed besloot eerder dit jaar, de vuilophaal te verschuiven naar de ochtenduren. Dit omdat volgens hem, de vuilophaal de regering teveel kostte. Vanwege de samenleving werd hieromtrent veel kritiek geleverd, omdat men van mening is, dat er geen rekening werd gehouden met het verkeer.
Ook de aanpak van zandwegen, zal vanaf volgend jaar beter worden. Volgens Nurmohamed zal er speciaal materiaal gebruikt worden om de zandwegen begaanbaarder te maken.
Door de aanhoudende regens van de afgelopen maanden, zijn diverse zandwegen in zeer slechte, staat komen te verkeren. Volgens de  minister worden de werkzaamheden die nu worden verricht door het ministerie bijgehouden. Er wordt om begrip gevraagd van de samenleving met betrekking tot de werkzaamheden, die worden uitgevoerd. In ruil daarvoor krijgt de samenleving volgens Nurmohamed over enkele maanden betere wegen.
De minister vertelde verder, dat het afbouwen van het hoofdbureau van de politie aan de Gemenelandsweg dient te geschieden, maar dat er geen geld daarvoor is. Echter zal gekeken worden naar de mogelijkheden, om het nog voor 2025 af te krijgen.
The post Vuilophaal wederom in de namiddag .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname