Teleperformance opent 2e vestiging

In Suriname is Teleperformance momenteel hét snelst groeiende klantcontactcenter, en heeft sinds 2015 een vestiging in Suriname. Gisteren vond de opening van zijn tweede vestiging plaats, aan de Sommelsdijckstraat. In de afgelopen zes jaar is het bedrijf dusdanig gegroeid dat ruim 600 Surinamers hier al een baan hebben gevonden. De groei van klantcontactdiensten gaat echter door, en is inmiddels zo gegroeid, dat op een nieuwe vestiging nog eens 250 banen gecreëerd worden.
De specialisatie van Teleperformance betreft klantcontact voor bedrijven in het buitenland. Vanuit het contactcenter in Paramaribo, worden klanten geholpen door hun vragen per telefoon, mail, chat of bijvoorbeeld Facebook Messenger te beantwoorden. Teleperformance medewerkers in Paramaribo volgen daartoe eerst een specialistische training, waardoor zij de producten en bedrijven die zij zullen vertegenwoordigen, leren kennen Een van de snelst groeiende sectoren in Suriname is die van outsourcing van klantcontactdiensten.
Shaneel Gayadien, Country Director van Teleperformance, verklaarde dat er verschillende internationale projecten waarmee ze werken. Gayadien ziet een grote toekomst voor de sector van klantcontact in Suriname, gezien de groei in de afgelopen zes jaar. “Ik ben bijzonder trots op waar dit team nu al staat, maar er is nog meer mogelijk”, aldus Gayadien.
Norbert van Liemt, CEO van Teleperformance, verklaarde dat Teleperformance een bedrijf is dat ten volle de kansen die Suriname biedt, weet te benutten. “Ik wens het hele Teleperformance team veel succes en zou zeggen: op naar het derde pand”, aldus Van Liemt. “We verwachten het komende jaar al op de 1500 tot 2000 medewerkers te zitten. We kijken dus nu al niet alleen uit naar een derde maar zelfs al naar een vierde pand”, aldus Van Liemt.
Gayadien benadrukte dat de werving voor de nieuwe vacatures reeds gestart is, en dat geïnteresseerden kunnen solliciteren. “Wij kijken uit naar nieuwe leden voor onze TP Family”, aldus Gayadien. “Door de enorme stappen die wij momenteel maken, kijken wij ook uit naar uitbreiding van ons managementteam”, aldus Gayadien.
The post Teleperformance opent 2e vestiging .. ………… (.)

Lees verder

Bron: . Suriname