Zwerfhond knabbelt aan lijk overleden meisje in ziekenhuis (video)

Foto: filmpje India News
GFC NIEUWS- Een video van 20 seconden van een zwerfhond die knabbelt aan het lijk van een meisje gaat viraal op social media.
Het lijk – dat op een brancard was gelegd op een afgelopen deel van een ziekenhuis in Uttar Pradesh, India – was bedekt met een witte doek, meldt India News.
Het meisje was betrokken bij een verkeersongeval en werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Onduidelijk is het of het kind stierf voordat ze het ziekenhuis bereikte.
De familie van het slachtoffer beschuldigt het ziekenhuis van nalatigheid. De ziekenhuisdirectie erkent het zwerfhondenprobleem.
De zaak is nu in onderzoek bij de politie. Ook intern is er een onderzoek gaande, omdat een dag eerder een familie klaagde dat een baby in het ziekenhuis was gestorven en dat het kindje bijtsporen had op het lichaam.
 

संभल में स्वास्थ्य सेवाओं की रोंगटे खड़े कर देने वाली खौफनाक तस्वीर आई सामने।जिला अस्पताल में स्वास्थ्य कर्मियों की लापरवाही की वजह से स्ट्रेचर पर रखे बच्ची के शव को कुत्तों ने नोच कर खाया। जांच करा लापवाही बरतने वालों के खिलाफ हो सख्त कार्रवाई। शोकाकुल परिवार के प्रति संवेदना! pic.twitter.com/3tgEHCTQpb— Samajwadi Party (@samajwadiparty) November 26, 2020

Het bericht Zwerfhond knabbelt aan lijk overleden meisje in ziekenhuis (video) einde bericht ………… (GFC)

Lees verder

Bron:- Suriname