Zeventienjarige mishandelt moeder met ijzeren staaf

13/12/2020 04:04 – Van onze redactie

 
PARAMARIBO – J.B. is in verzekering gesteld omdat hij zijn moeder heeft verwond met een ijzeren staaf. De zeventienjarige jongen, die donderdag is aangehouden door de politie van Latour, is ondergebracht in het jeugdcellenhuis Opa Doelie.
De moeder verklaarde tegenover de politie dat haar kind erg onhandelbaar is en vaak van huis wegloopt. Vanaf zijn dertiende heeft de vrouw bij verschillende instanties aangeklopt voor professionele hulp, maar het gedrag van de zoon verandert niet.
Nadat J.B. pas in de vroege ochtend thuis kwam, werd hij daarop aangesproken door zijn moeder. Dat viel niet in goede aarde bij de tiener die tekeer ging. Omdat de moeder vond dat hij onfris rook, gooide zij een emmer water over hem. J.B. pakte een ijzeren staaf en gooide die op het hoofd van de moeder. De vrouw liep een zwelling op aan haar hoofd.
De zoon verliet vervolgens het huis met de woorden dat zijn moeder de politie mocht bellen, maar dat hij toch niet lang zou worden opgesloten. Ook bedreigde hij de vrouw. De moeder deed huilend het politiebureau aan voor het doen van aangifte. J.B. ontkent zijn moeder te hebben mishandeld. De ijzeren staaf is in beslag genomen.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname