Woordenwisseling tussen broers eindigt in steekpartij

De politie van het bureau Munder kreeg in de late avond van 6 november de melding dat een slachtoffer met een steekverwonding zich bevond op een adres in het ressort Munder. Op de locatie werd de 47-jarige Saamkoemar R. met een steekverwonding aangetroffen in zijn buikstreek.
Hij is met een ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij ter verpleging is opgenomen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer en zijn jongere broer Ramkoemar R. in een woordenwisseling raakten.
Ramkoemar had de gewoonte om steeds in beschonken toestand ruzie te maken met zijn broer. Toen de oudere broer Ramkoemar aansprak over zijn gedrag werd hij boos en deed bedreigende uitlatingen in de richting van zijn broer. Met een scherp voorwerp bracht hij zijn broer een steekverwonding toe in de buikstreek.
De verdachte werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Ook het scherp voorwerp is gevonden en in beslag genomen. Ramkoemar werd overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald