Woning familie Talea volledig afgebrand

De woning van de familie Talea aan de Welgedacht C-weg is vanmiddag volledig afgebrand. Er wonen meer dan vier personen in dat huis. Filippe Talea, die samen met zijn vriendin, zijn moeder en drie broers in het huis woont, was op het moment van de brand niet thuis.

“Ik ben gebeld geworden door mijn moeder die momenteel in het binnenland is, dat het huis in brand staat. We hebben niets aangelaten in dat huis. Ik was naar de kapster om haar in te stoppen en kreeg een telefoontje van mijn moeder met dit nieuws dat mij heeft opgeschrikt. Ik had geld en andere waardevolle spullen. We hebben niets kunnen redden. Toen ik hier aankwam was de brandweer bezig met blussingswerkzaamheden,” vertelt Talea aan Suriname Herald.

Brandweercommandant Soeresh Bhoelai geeft aan dat de brandweer een uitslaande brand heeft aangetroffen op het adres. Een auto, een bromfiets en inboedel zijn volledig afgebrand. De brand is vermoedelijk begonnen in de woonkamer. “Toen we hier aankwamen was er niets meer te redden. We hebben gewoon nablussingswerkzaamheden verricht,” merkt de brandweercommandant op.
Na het blussen van de brand wordt de zaak overgedragen aan de politie voor verder onderzoek.
Het is niet duidelijk als de woning verzekerd was tegen brand.
Simone Awanna

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald