Westlnd en Music Steroidz werken weer samen

22/07/2021 22:22 – Shanavon Arsomedjo

Producer Westlnd en Music Steroidz hebben de plooien gladgestreken.  
PARAMARIBO – “De Surinaamse muziekindustrie is zo klein dat je elkaar hoe dan ook tegenkomt. Wij hebben dus onze zakenrelatie helemaal hersteld door middel van dialoog”, aldus producer Westlnd. Samen met Music Steroidz tekende hij vervolgens een samenwerkingsovereenkomst voor een aantal projecten.
Music Steroidz-directeur Thijs Mouchart en producer Westlnd besloten in 2017 hun samenwerking stop te zetten vanwege wederzijdse ontevredenheid. Maar begin dit jaar hebben de twee besloten om alles wat er tussen hen is gebeurd uit te praten. Het gesprek is zo goed gegaan, dat er opnieuw een samenwerking is aangegaan.
Music Steroidz heeft Westlnd als mede-oprichter van het label altijd een thuisgevoel gegeven. De producer meent dat ze weleens hun eigen richtingen zijn opgegaan, maar dat het groter plaatje en de Surinaamse muziekindustrie hen weer bij elkaar heeft gebracht, zelfs sterker dan ooit.
Intussen heeft de producent al met haast alle artiesten van het label gewerkt. Onlangs kwamen van hem uit ‘Switi lobi’ van Ferdiehart met Bejamin Faya en ‘Loev die look’ van Ferdiehart met Young Patron. Hij zegt dat er meer nummers zijn waar hij aan heeft gewerkt, maar dat die nog moeten uitkomen.
Westlnd: “Muziek maken met Music Steroidz blijft een top gevoel. Het is geweldig om te zien waar het label is begonnen en waar het nu staat. Het blijft een bijzonder platform voor jong Surinaams talent. Daar is nooit wat aan veranderd.” En toch merkt Westlnd een verschil tussen werken met dit team en het vorige. “Er is nu veel meer structuur, motivatie en vooruitstrevendheid. Maar ook veel meer vrijheid en content.”
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname