VSB en VEAPS gaan uitdagingen binnen agrarische sector samen aan

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) en de Vereniging van Exporteurs van Agrarische Producten in Suriname (VEAPS) willen uitdagingen binnen de agrarische sector samen aangaan. Dit is onlangs tijdens een kennismakingsonderhoud tussen de twee organisaties naar voren gekomen.
Tijdens het onderhoud is naast de kennismaking het werk van beide organisaties besproken. Er is ook een blik geworpen op wat zij samen kunnen realiseren voor de sector. Binnen de agrarische sector zijn er veel uitdagingen. Uitdagingen die met de overheid moeten worden aangegaan, maar ook uitdagingen die de sector zelf kan doorstaan.
De sector moet zich beter bundelen en moderniseren, vinden de organisaties. Dat was in ieder geval de bedoeling van het initiëren van deze ontmoeting. De focus van de VEAPS sluit goed aan op die van de groep Agrarische- en Aanverwante bedrijven binnen de VSB.
Er zijn afspraken gemaakt voor het verder uitbouwen van de samenwerking tussen beide partijen. De VSB zal waar mogelijk haar volle ondersteuning bieden.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald