Vrouw laat leven bij verkeersongeval

02/11/2020 20:21 – Van onze redactie

: Anthony Janki  
WANICA – Een 33-jarige vrouw is zondagavond overleden na een verkeersongeval op het terrein van een servicestation aan de Mawakaboweg. Twee andere vrouwen werden gewond afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Een ooggetuige die alles zag gebeuren vertelt aan de Ware Tijd dat een blauw voertuig met hoge snelheid vanuit de Magentaweg kwam zonder te stoppen bij de kruising met de Mawakaboweg. Drie vrouwen, die voor een BBQ-stand waren, werden door het voertuig dwars door de eetzaak gesleept. Eén van hen was op slag dood. Het lijk was zwaar toegetakeld: een arm afgerukt en de romp verbrijzeld. De twee andere slachtoffers, van wie één niet aanspreekbaar was, werden met de ambulance afgevoerd. 
De auto, die werd bestuurd door de 34-jarige A.S., kwam tegen het gebouw op het terrein van de servicestation tot stilstand. De bestuurder bleek dronken en zijn rijbewijs is al maanden vervallen. A.S. werd ter ontnuchtering naar het bureau overgebracht en is maandagochtend, na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier, in verzekering gesteld. Zijn voertuig is voor herkeuring in beslag genomen door de politie.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname