Vrouw die lockdown overtrad, ingesloten voor mishandeling

D.P. (22) is in verzekering gesteld voor mishandeling van een vrouw. De verdachte die de lockdown had overtreden, werd overgebracht naar de Politie Academie. Daar bleek dat de vrouw gezocht wordt door de politie van Flora. Zij werd gelijk overgebracht het politiebureau.

D.P. heeft in gezelschap van twee andere vrouwen de 33-jarige J.R. op 23 oktober aan de Floralaan mishandeld. Hetslachtoffer liep hierbij een steekverwonding op en moest medisch worden behandeld. J.R. was die dag op weg naar huis. Plotseling werd zij klemgereden door een andere personenauto met drie vrouwen als inzittenden. De vrouwen verweten J.R. een verkeerde inhaalmanoeuvre te hebben gemaakt aan de Koningstraat en dat zij hun voertuig bijna heeft aangereden.

J.R. wilde haar weg verder vervolgen, maar werd door de drie vrouwen aangevallen en mishandeld. Het trio dat gewapend was met twee scherpe voorwerpen, bracht haar een steekverwonding toe. Bij aankomst van de politie van het bureau Flora werd het drietal toen niet aangetroffen. Op de locatie van het steekincident werd er door de politie een scherp voorwerp ontdekt en in beslag genomen. Volgens verklaring van de aangeefster is alleen D.P. bij haar bekend.Bij de voorgeleiding heeft D.P. bekend dat zij het strafbare feit heeft gepleegd en dat de twee andere vrouwen die in haar gezelschap vertoefden niets te maken hebben met de zaak. Na overleg met het Openbaar Ministerie is D.P. in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee andere vrouwen wordt gewerkt, meldt de politie Public Relations. ………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com