Vriend drogeert en misbruikt vriendin met kompaan

10/04/2021 14:48 – Van onze redactie

 
PARAMARIBO – I.S., ook wel ‘Dogla’ genoemd, heeft toegegeven zijn 21-jarige vriendin seksueel te hebben misbruikt, nadat hij haar had gedrogeerd. De 25-jarige man haalde daarna zijn twee jaar oudere vriend G.I. erbij om het slachtoffer te misbruiken. Hoewel G.I. ontkent betrokken te zijn, zijn hij en I.S. maandag in verzekering gesteld.
De vrouw heeft zes dagen daarvoor op het politiebureau Geyersvlijt aangifte gedaan tegen de twee mannen. Ze verklaarde een liefdesrelatie met ‘Dogla’ te hebben. De man bracht haar naar een huis te Tourtonne IV, waar hij – zonder haar medeweten – ‘sukru’ in haar drank deed. Nadat de vrouw beneveld raakte, werd ze eerst door I.S. en vervolgens G.I. seksueel misbruikt.
Nog geen maand terug was er een soortgelijk geval. V.K. (20 jaar) en C.A. (21) werden verkracht en beroofd van hun geld in een tattooshop te Meerzorg, nadat ze waren gedrogeerd. Ook deze slachtoffers, die naar de shop waren geweest om piercings te zetten, kregen drank waarin drugs was gedaan. Toen ze bijkwamen, merkten ze dat zij waren beroofd en verkracht.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname