Volksgezondheid: Ramadhin op eigen kosten weg

10/04/2021 15:44 – Van onze redactie

Tijdens de afwezigheid van minister Amar Ramadhin (r) neemt college Krishnakoemarie Mathoera van Defensie waar op Volksgezondheid. :  
PARAMARIBO – “De minister onderneemt deze reis volledig op eigen kosten.” Dat maakt het ministerie van Volksgezondheid zaterdagmiddag bekend via de Communicatiedienst Suriname (CDS) naar aanleiding van het vertrek van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid naar de Verenigde Staten. Hij is daarbij vergezeld van zijn echtgenote en zoon.
Volgens het ministerie zal de bewindsman van 10 tot 20 april vanwege privéverplichtingen afwezig zal zijn. “De minister is, na overleg met het staatshoofd, in deze periode voor privé plichtplegingen rakende zijn professie in het buitenland”, staat in het persbericht. Krishnakoemarie Mathoera, minister van Defensie, zal waarnemen op Volksgezondheid.
In het programma ’90 seconden’ op Radio 10 zei minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking dat ook hij zaterdag naar de Verenigde Staten vertrekt. Enerzijds om met zijn gezin te zijn, dat verblijft in Washington, anderzijds voor werkbesprekingen. Hij onthulde een deel van de kosten zelf te dekken. Tijdens de tussenstop in Guyana had Ramdin een ontmoeting op de Cheddi Jagan-luchthaven met zijn collega Hugh Todd van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking.
Later in de maand krijgt de Bibis-bewindsman gezelschap van zijn collega’s David Abiamofo (Natuurlijke Hulpbronnen) en Armand Achaibersing (Financiën en Planning), alsook Annand Jagesar, aankomend directeur van Staatsolie. Wereldbank-functionaris Karel Eckhorst, die door de regering is aangewezen als hoofdonderhandelaar voor Suriname in de besprekingen met het Internationaal Monetair Fonds, is zaterdag afgereisd.
  Tweet
 

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname