Voetganger dodelijk aangereden; bestuurder doorgereden

De 56-jarige voetganger Rabindernath Bajoor is op 9 oktober aan de Helena Christinaweg ter hoogte van pandnummer 291 dodelijk aangereden door een personenauto. De politie van het bureau Santoboma koerste na de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger voor onderzoek naar de locatie.
Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op de berm aan. De arts werd ingeschakeld en stelde officieel de dood vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Rabindernath ter obductie door de politie in beslag genomen.
Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren, dat de voetganger vermoedelijk aan de uiterste linkerzijde van voormelde weg liep. De autobestuurder had dezelfde rijrichting en heeft vermoedelijk het slachtoffer van achter geschept.
Rabindernath kwam tegen een ijzeren metalen vuilnisbak aan en heeft letsels aan zijn hoofd opgelopen. De bestuurder van het grijs gelakte voertuig reed na de aanrijding door. Andere bijzonderheden van het voertuig zijn niet bekend. De bestuurder is ook nog niet achterhaald. Het onderzoek wordt voortgezet door verkeersunit regio Midden.