VMSS: Ondanks vrijheidsbeperking toch liefde uitstralen en verspreiden tijdens kerst

De basis van kerst is liefde. Liefde vormt de basis voor alles. Alles dat met liefde gedaan wordt, zal succesvol zijn. Met kerst herdenken wij de geboorte van Jezus Christus. Jezus is liefde, dus als we kerst vieren moet liefde centraal staan. Verspreidt zoveel mogelijk liefde voor de medemens, schrijft het bestuur van de Vereniging voor Minderdraagkrachtige Studenten in Suriname (VMSS) onder leiding van Paul van Dun, in zijn kerstboodschap.
De VMSS is zich ervan bewust dat deze kerst op een niet traditionele wijze zal plaatsvinden, doch geheel aangepast aan de COVID-19-maatregelen, waarbij er beperking is op de vrijheid van de burgerij, met als gevolg dat enkele geïrriteerd, gestrest en zorgelijk deze kerst zullen doorbrengen. Hierdoor kan het verspreiden van liefde enigszins worden beïnvloed.
Vanwege deze aanpassing en vrijheidsbeperking zullen enkelen onder andere omstandigheden kerst doorbrengen, waarbij irritatie mogelijk mee gepaard zal gaan. Ondanks deze vrijheidsbeperking en alle gevolgen daarvan roept de VMSS de totale gemeenschap in het algemeen en alle studenten en jongeren in het bijzonder op, om toch de liefde uit te stralen en te verspreiden naar uw medemens. Geef een boodschap van hoop, ondersteun waar nodig en bid ook voor hen.
De VMSS is ervan overtuigd, dat wij ooit weer een kerstperiode zullen tegemoet zien, waarbij er geen sprake zal zijn van COVID-19 en de vrijheidsbeperkingen.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald