Vijf coronabesmettingen in 24 uur

Van de 36 uitgevoerde COVID-19-testen hebben vijf personen een positief testresultaat gekregen. Het gaat om drie burgers in Wanica en twee in Nickerie. Momenteel telt Suriname 35 actieve coronagevallen.
In de verschillende ziekenhuizen zijn vijftien personen opgenomen en vijf op de Intensive Care Unit. Er zijn twee personen in de afgelopen 24 uur genezen verklaard.
Vijftien patiënten zijn in isolatie, omdat ze positief zijn getest, terwijl 496 burgers in quarantaine zijn. Het aantal dodelijke slachtoffers als gevolg van het coronavirus bedraagt 113.
Vanaf het eerste geval van COVID-19 in Suriname, in maart dit jaar, zijn 5.239 burgers positief getest en 5.107 anderen genezen verklaard.
Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft vanavond de natie toegesproken, namens president Chan Santokhi. De avondklok voor de periode 9 tot en met 22 november is ongewijzigd; burgers mogen tussen 22:00 uur en 05:00 uur de straat niet op. Alleen personen die behoren tot de essentiële diensten mogen voor het verrichten van arbeid over straat zijn.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald