Vicepresident Brunswijk dekt kosten zieke baby die naar Colombia moet

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft Naomie Doekoe gisteren een financiële bijdrage van US$ 1.700 gegeven om de kosten te helpen dekken voor de medische behandeling van haar zes maanden oude baby.
Het is de bedoeling dat moeder en baby op 20 november voor verdere medische behandeling naar Colombia vertrekken.
De baby werd met een open hart geboren. Na verscheidene onderzoekingen door Surinaamse artsen is geconstateerd dat de baby naar Colombia moet voor verdere medische behandeling. Deze mededeling kreeg moeder Naomie een week terug.
Alle kosten moeten door de moeder zelf worden betaald. De kosten waar de moeder onder andere voor moet opdraaien zijn voor de vliegtickets, airport en immigratiekosten, handgeld en aangepaste kleding voor moeder en baby.
Vol vertrouwen stapte zij naar de vicepresident om daar te vragen naar financiële ondersteuning. Aangezien de gezondheid voor de vicepresident erg belangrijk is, heeft hij een bedrag van US$ 1.700 toegezegd aan de moeder, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.

Foto: Kabinet van de Vicepresident

Moeder Naomie is zeer dankbaar voor de ondersteuning en zegt dat dit een hele grote hulp is.
Zij doet er alles aan om alle financiële middelen binnen te hebben zodat zij samen met haar baby op 20 november voor de hartoperatie naar Colombia kan vertrekken.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald