VHP gedenkt kindertehuizen met levensmiddelenpakketten

De kindertehuizen Riyos en Odoniti in het district Para hebben te midden van de COVID-19-pandemie een levensmiddelenpakket van de VHP ontvangen. In een persbericht schrijft de VHP, dat het duidelijk te merken was dat de kinderen heel blij waren. Volgens de kinderen was hun kerstviering compleet met het gebaar.
Glenn Oehlers, ondervoorzitter van de VHP tevens delegatieleider, gaf aan dat er geen groter geluk bestaat dan anderen blij te maken en ten dienste te staan van de behoeftige medemens. De beheerders van beide tehuizen brachten hun hartgrondige dank uit aan de partij en spraken de hoop uit dat het niet slechts moet blijven bij de kerstviering, maar dat ook naar hun andere noden gekeken moet worden.
Oehlers drukte hun op het hart, dat hij heel hard zijn best zal doen om de tehuizen bij te staan. Hij zei verder dat de VHP oplossingsgericht werkt door middel van ontwikkeling en educatie. Eerder deze week heeft de delegatie ook Huize Ashiana bedacht met een pakket antiseptica en reinigingsmiddelen.
Naast Oehlers bestond de delegatie verder uit hoofdbestuurslid Madhuri Alibux Pherai, voorzitter Jongerenraad Karishma Mathoera en DNA-kandidaat Para 2020, Soeshma Bahadoer.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald