Verdachte meldt zich aan bij de politie

De 49-jarige Dennis K. heeft zich eerder deze week aangemeld op de afdeling Kapitale Delicten van de politie, nadat hij vernam dat hij opgespoord werd in verband met het neersteken van een man in de Timmermanstraat op maandag 10 augustus.
Dennis heeft niet alleen toegegeven dat hij het strafbare feit heeft gepleegd, maar ook dat hij uit wraak handelde. Hij deed dit omdat het slachtoffer hem eerder zodanig mishandeld had dat hij- Dennis- een beenfractuur had opgelopen. Verder verklaarde hij dat hij daarna constant geïntimideerd werd door het slachtoffer.
Op maandag 10 augustus zou dat weer het geval zijn geweest waarbij het slachtoffer met opzet tegen Dennis zou zijn gebotst met het gevolg dat zijn fles met bier viel en kapotging. Zij kregen een woordenwisseling met elkaar, waarbij Dennis een deel van de kapotte fles gebruikte om het slachtoffer neer te steken.
Dennis K. is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Het slachtoffer is aan de betere hand.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald