Verdachte fatale steekpartij meldt zich aan

27/12/2020 16:04 – Van onze redactie

 
PARAMARIBO – R.E., 40 jaar, is op eerste kerstdag in verzekering gesteld door de politie, nadat hij zich vrijwillig had gemeld. Kort daarvoor had de man de 41-jarige Chitanginish neergestoken op de hoek van de Gelepesi- en Andijviestraat. Het slachtoffer overleed nog voordat agenten van bureau Munder en de afdeling Kapitale Delicten arriveerden.
Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat Chitanginish vermoedelijk niet eens was met de relatie tussen R.E. en een vrouwelijke buurtbewoner. De verdachte liep kort vóór de fatale partij voorbij de woning van Chitanginish, die hem uitschold. R.E. besloot daarop de woning te bekogelen met stenen.
Het latere slachtoffer kwam de straat op en begon te vechten met R.E. De man bracht zijn belager enkele steekverwondingen toe. Een andere buurtbewoner trok het scherp voorwerp dat in het lichaam van het slachtoffer vastzat eruit. Op het bureau verklaarde R.E. dat hij vaker werd gemolesteerd door Chitanginish. Het scherp voorwerp en het lijk zijn in beslag genomen.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname