Twintigjarige overleden na verkeersongeval

13/02/2021 22:10 – Van onze redactie

 
PARAMARIBO – Viresh Rameshkoemar is vrijdagavond overleden na een verkeersongeval aan de Vijfde Rijweg. Een arts constateerde dat de twintigjarige vermoedelijk een nekfractuur heeft opgelopen. Hij moet volgens politieonderzoek met vrij hoge snelheid hebben gereden over het Garnizoenspad en verloor de controle over het stuur in een scherpe bocht. De auto ging over de kop en belandde in de goot langs de weg.
Toen de politie van Jarikaba arriveerde op de plek van het ongeval werd de wagen in de goot aangetroffen. Alleen de wielen waren zichtbaar. Met behulp van de brandweer en een takelwagen werd het voertuig deels uit de goot gesleept, maar van Rameshkoemar ontbrak elk spoor. Na een zoekactie van de brandweer van Jarikaba werd het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, uit de goot gehaald. Rameshkoemar, die in de richting van Uitkijk reed, was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hij is de achtste verkeersdode van dit jaar, de eerste van februari. Zijn lijk is afgestaan aan de nabestaanden.
Op 2 en 3 januari lieten respectievelijk de 66-jarige Poran Ajodhia (kruising Nieuw Charlesburg-/Ringweg) en de 33-jarige Peter Saakie (Afobakaweg) het leven na eenzijdige verkeersongevallen. Ivanildo (20) en Giovanny Tilborg (27) overleden op 11 januari na een aanrijding aan de Afobakaweg. Drie dagen daarna stierf de 36-jarige Edison Osenie, die ook bij de botsing was betrokken, in het ziekenhuis. Op 12 januari werd de elfjarige Djuraino Pinas aangereden toen hij op de hoek van de Mawakabo- en Verlengde Frederikshoopweg overstak. Anankoemar Phaghoe, medewerker van een vuilophaalwagen, overleed op 28 januari na een aanrijding aan de Ringweg Noord, waarbij vier voertuigen waren betrokken.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname