Tweeduizend liter handsanitizer voor ziekenhuizen

12/09/2020 08:07 – Van onze redactie

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry (r) krijgt de donatie handsanitizers overhandigd.  
PARAMARIBO – Een groep investeerders heeft ruim tweeduizend liter handsanitizers geschonken aan Suriname zodat de werkers in de gezondheidszorg hun werk veilig kunnen blijven doen. De donatie werd vrijdag in ontvangst genomen door first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry en gedistribueerd onder het Militair Hospitaal, Academisch Ziekenhuis Paramaribo, ’s Lands Hospitaal en Sint Vincentius Ziekenhuis.
De schenking is mogelijk gemaakt door Ad van den Valk-Hotel en ressort van den Valk NL-Curaçao, de Belgische vastgoedbelegger Piet Roelen, voormalig senior partner van KPMG Ron Wijnstekers en ondernemer Rob Boendhie. Santokhi-Seenacherry toonde zich dankbaar en benadrukte het belangrijke werk dat de gezondheidswerkers doen.
De presidentsvrouw beloofde zich in te zetten om meer materiaal voor de zorg binnen te halen. Volgens haar zijn onder meer medische mondmaskers dringend nodig. Jason van Genderen, directeur van het Regionaal Ziekenhuis Wanica, zei dat de medewerkers van het ziekenhuis heel goed gebruik kunnen maken van de handsanitizers, vooral in de strijd tegen Covid-19. Gezien de hoge prijzen in de winkel is hij blij dat het ziekenhuis deze uitgave voorlopig niet hoeft te plegen.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname