Tjatjie brand ambassador Busta in Suriname

10/01/2021 13:32 – Shanavon Arsomedjo

Tjark ‘Tjatjie’ Bel vanaf december vorig jaar brand ambassador van Busta. : FB Tjatjie  
PARAMARIBO – Tjark ‘Tjatjie’ Bell is sinds vorige maand de brand ambassador van Busta in Suriname, wat betekent dat de artiest deze softdrink zoveel mogelijk en ook op een creatieve manier zal promoten. Intussen heeft hij drank weggegeven en livesessies gedaan op sociale media.
Tijdens de feestdagen heeft Tjatjie zijn Surinaamse fans blij gemaakt met giveaways en andere leuke pakketten. Het bijzondere hiervan is dat de brand ambassador elke maand bevoorraad wordt met drank, die hij mag verdelen onder zijn fans.
Dit is de eerste internationale samenwerking die Tjatjie met een bedrijf is aangegaan. De makers van Busta in Trinidad en Tobago bedachten vorig jaar nieuwe strategieën om hun drank te promoten.
Eén daarvan was om samen met influencers te werken in landen waar er veel Busta wordt gedronken. Het lag in de bedoeling om het concept ook in Suriname te introduceren. De distributeur in Suriname had Tjatjie in gedachten, waarna hij werd benaderd om een pilot te draaien. Eind januari komt er een evaluatiegesprek en zullen beide partijen nagaan hoe zij deze samenwerking zullen continueren.
Deze samenwerking is voor Tjatjie een “big deal”. Hierdoor zullen meer mensen van het Caribisch Gebied hem volgen, hetgeen zal resulteren in meer fans. Aangezien het bedrijf in Trinidad en Tobago hem de push zal geven als artiest, is dat een groot pluspunt. “Mijn focus ligt al een aantal jaar op het Caribisch Gebied, omdat ik muziek maak die daar beter aanslaat.”
  Tweet
 

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname