Tiener getuigt over verkrachting door biologische vader

Een zeventienjarige jongedame werd woensdag in de rechtszaal emotioneel toen zij haar getuigenis aflegde over hoe haar biologische vader Jan J. seksuele handelingen met haar heeft gepleegd. Zij ging thuis bij haar vader en bleef de avond van 26 op 27 augustus 2020 in zijn huis.

Ze sprak met hem op het bed, want zij was erachter gekomen dat hij haar biologische vader is. Zij viel op den duur in slaap, maar schrok wakker toen haar vader bezig was seksuele handelingen met haar te plegen. Zij was zodanig geschrokken dat zij niets heeft gedaan. De getuige verklaarde dat zij in gedachten had dat haar vader dit met haar deed wat zij niet had verwacht. Alles is tegen haar wil gebeurd, want zij wilde geen seks met haar vader.

Uit vrees heeft zij niet meteen aangifte gedaan, maar pas op 24 oktober 2020. Jan J. verklaarde dat zijn dochter zelf initiatieven nam. Hij vindt juist dat hij het slachtoffer is. De dochter voerde aan dat het niet op waarheid berust hetgeen haar vader verklaart. Ook is een broer van het slachtoffer als getuige gehoord. Hij getuigde dat zijn zusje hem had verteld dat de man haar had verkracht. Hij merkte op dat zijn zusje eronder leed dat zij was verkracht. In mei wordt deze zaak voortgezet met getuigenverhoor.
………… (Star)


Lees verder

Bron: .com