Surinaamse man scheldt vrouw afhaalrestaurant vies en vuil uit omdat ze mogelijk menstrueerde

REDACTIE- Een Surinaamse man heeft een medewerkster van een afhaalrestaurantje ‘getrakteerd’ op een ordinaire scheldkanonnade omdat hij wilde weten of ze menstrueerde.
Het absurde scheldincident vond woensdag plaats in de Schilderswijk in Den -Haag, Nederland.
Volgens informatie vroeg de man die een bekende is van de eigenaar van het restaurantje aan de medewerkster die hem hielp, of ze in haar menstruatieperiode was. Hij deelde haar tegelijk mede dat ze de zak waarin zijn eten was verpakt in dat geval niet mocht aanraken, maar dat aan een ander persoon moest overlaten.
Een andere klant die het bizarre incident heeft meegemaakte zegt aan dat de vrouw weigerde te antwoorden maar rustig doorging met het afhandelen van de bestelling. De man accepteerde die houding niet en heeft haar op zeer oneerbare wijze uitgescholden waarbij haar ook ernstige ziekten zijn toegewenst.
Het is volgens de Nederlandse wet niet verplicht voor medewerksters van restaurants om informatie aan klanten te geven of ze wel of niet menstrueren. Of een vrouw menstrueert is haar privé-informatie. 
Foto: unsplash  
 
Het bericht Surinaamse man scheldt vrouw afhaalrestaurant vies en vuil uit omdat ze mogelijk menstrueerde einde bericht ………… (GFC)

Lees verder

Bron:- Suriname