Shivam Achaibar: Grappige video’s maken is gewoon mijn hobby

Shivam Achaibar is uitgegroeid tot een influencer op sociale media. De Surinamer, uit het district Nickerie geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat hij begon met het maken van video’s omdat hij baalde tijdens het begin van de lockdown periode met de komst van Covid in ons land. Hij zag op social media dat anderen Tik Tok video’s posten. Zodoende ging hij de wereldwijd razend populaire app downloaden, omdat hij graag meer wilde weten over Tik Tok.
“Grappige video’s maken is gewoon mijn hobby en ik had nooit gedacht dat ik daarmee zou zijn waar ik nu ben. Het influencer zijn vind ik super. Ik doe mijn best om regelmatig met leuke clipjes te komen om zo de kijkers hun dag iets vrolijker te maken” aldus Shivam
De eerste video van Shivam kreeg veel views en al snel kreeg hij aantal volgers. Het voorgaande is een hele motivatie voor hem geweest om door te gaan met het maken van video’s. De scenario’s  bedenkt hij het meest zelf, soms maakt hij wel gebruik van internet voor het halen van inspiratie.
Khoesiaal P.

Dit delen:

Vind ik leuk:
Like Laden…

………… (DB Sur)

Lees verder

Bron: Dagblad Suriname