Schoondochter geeft moord schoonmoeder toe

21/08/2020 22:17 – Van onze redactie
 
PARAMARIBO – Balwanti Santokhi-Kharagram is om het leven gebracht door haar schoondochter. Dat meldt het Korps Politie niet zo lang terug. De 25-jarige C.S. heeft vrijdag toegegeven dat zij het 56-jarige slachtoffer heeft vermoord. Ze heeft haar schoonmoeder ettelijke keren met een hard voorwerp op het hoofd geslagen. Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat het slachtoffer ook is gewurgd.
Het motief voor het plegen van het strafbaar feit is nog niet helemaal duidelijk voor de politie. De schoondochter is in elk geval na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Santokhi-Khagaram werd zaterdagmiddag gedood in haar woning aan de Welgedacht C-weg. De vrouw werd levenloos in de keuken ‘aangetroffen’ door haar schoondochter, die haar in de ochtenduren thuis had afgezet.
De schoondochter keerde rond twaalf uur ’s middags terug met haar schoonvader en ‘ontdekte’ de schoonmoeder met verwondingen aan het hoofd. Eerder had het Korps Politie Suriname bekendgemaakt dat de dief vermoedelijk via de opstaande achterdeur de woning was binnengedrongen en het slachtoffer waarschijnlijk met een hard voorwerp op het hoofd had geslagen. De woning was overhoop gehaald en een onbekend geldbedrag zou zijn buitgemaakt. Nu blijkt dat dat bewust was gedaan om de politie op een dwaalspoor te brengen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De moord was de vijfde in vijf dagen.
  Tweet 

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname