Schoondochter bekent schoonmoeder te hebben vermoord

Balwanti Kharagram gehuwd Santohki (56) is om het leven gebracht door haar schoondochter. Zij heeft dat vandaag toegegeven tegenover de politie. Dit meldt de politie Public Relations. 

De schoondochter heeft het slachtoffer ettelijke keren met een hard voorwerp op het hoofd geslagen. Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat het slachtoffer ook gewurgd is. Het motief voor het plegen van het strafbare feit is nog niet helemaal duidelijk voor de politie. De schoondochter is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

Het ontzielde lichaam is op 15 augustus in de woning te Welgedacht C aangetroffen. Omstreeks elf uur die dag had de schoondochter de woning verlaten om de echtgenoot van het slachtoffer op te halen, die eerder op de dag van huis vertrokken was. De achterdeur van de woning stond open, terwijl de vrouw in de keuken bezig was. De man en schoondochter keerden omstreeks twaalf uur weer naar huis en troffen het ontzielde lichaam van de vrouw in de woning aan, had de politie eerder gemeld. 

Het ontzielde lichaam vertoonde een verwonding aan het hoofd en de benedenwoning was overhoop gehaald. Er moet een geldbedrag in Surinaamse dollar uit het huis zijn gestolen. In eerste instantie werd gedacht dat het om een roofmoord ging. Achteraf blijkt dat de schoondochter heeft toegegeven dat zij de dader is. 

………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com