Ruim 800 jubilarissen en gepensioneerden OW gehuldigd

Ongeveer achthonderd jubilarissen en gepensioneerden van het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn eerder deze week gehuldigd. Het gaat om personen die 25, 30, 35 en 40 dienstjaren hebben bereikt in het jaar 2015 en 2016. De jubilarissen en gepensioneerden, die een oorkonde of certificaat, een enveloppe met inhoud, snacks, een warme maaltijd en drank kregen, waren erg blij met de attenties, meldt OW.
De enveloppen hadden een inhoud van tussen de SRD 1.500 en SRD 2.500. Na het aantreden van OW-minister Riad Nurmohamed werd hij geïnformeerd over de grote achterstand bij de huldigingen. “We kunnen de ambtenaren en gepensioneerden die zo hard hebben gewerkt voor land en volk niet zo laten, daarom vond ik het nodig dit alsnog te doen,” zei Nurmohamed.
Vanwege het grote aantal personen werd de huldiging verspreid over twee dagen. Op beide dagen zijn de COVID-19-regels nauwgezet in acht genomen. “We dachten dat we in een vergeethoekje waren geplaatst. Ik kan u niet vertellen hoe blij ik ben” en “minister gran tangi, God zegene u”, waren enkele opmerkingen van de jubilarissen.
Volgens de bewindsman zullen de jubilarissen en gepensioneerden van 2017, 2018 en 2019 in het dienstjaar 2021 gehuldigd worden.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald