Rudisa levert pick-ups en ambulances aan overheid

03 Sep, 00:00

Rudisa Motors heeft 28 splinternieuwe pick-ups van het merk SsangYoung en type Musso geleverd voor de regering. Daarnaast zijn 8 ambulances van het merk Hyundai overgedragen aan het ministerie van Volksgezondheid. Media-coördinator, Alven Roosveld, bevestigt tegenover Starnieuws dat de voertuigen zijn geleverd. Hij deelt mee dat het bestellingen waren die door de vorige regering zijn geplaatst.  

Vernomen wordt dat 11 van de pick-ups bestemd zijn voor de kabinetten van de president en vicepresident. Waar de overige 17 naar toe gaan is nog niet duidelijk. Roosveld merkt op dat in de loop van de dag meer informatie via de Communicatie Dienst Suriname zal worden verstrekt.  

De ambulances zijn woensdag overgedragen aan Volksgezondheid. 

De voertuigen die Rudisa heeft geleverd, moeten nog worden afbetaald. Het gaat om een lening. Het bedrijf van zakenman Dilip Sardjoe heeft voorgeschoten. Eerder zijn ook tientallen voertuigen geleverd door dit bedrijf aan de overheid. Het is niet duidelijk of de regering de voertuigen ook had kunnen weigeren, gezien de precaire situatie waarin het land verkeert. Rudisa heeft voorgeschoten en de regering zal de lening aflossen. 

Wednesday 02 September
Tuesday 01 September

………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com