Roadshow om president welkom te heten bij terugkomst in Suriname

“The right man on the right place”, is het thema van de geplande activiteiten voor morgen bij terugkomst van president Chan Santokhi uit Nederland. Santokhi keert zondag terug met de presidentiële delegatie, die momenteel in Nederland is.
Pertap Bissumbhar, coördinator van het Comité ontvangst presidentiële delegatie, die de initiatiefnemer is, treft samen met Stanley Dijksteel de voorbereidingen.
Hij geeft aan dat dit initiatief gebaseerd is op het geboekte succes van het werkbezoek in Nederland. Het is het startsein van een hernieuwde samenwerkingsrelatie tussen Suriname en Nederland. “Dit kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan”, zegt Bissumbhar.
De welkomstactiviteiten en een roadshow maken deel uit van het geheel. De activiteiten zullen met de ondersteuning van de politie plaatsvinden, zodat alles veilig en ordelijk geschiedt.
Bissumbar doet een oproep op het publiek, dat zal participeren aan de activiteiten, om zich strikt te houden aan de COVID-19-maatregelen om zodoende calamiteiten te voorkomen.