Ressortraad Blauwgrond gedenkt kinderen van OS Geyersvlijt 2

Kinderen van de OS Geyersvlijt 2 die het minder goed hebben zijn gisteren, in verband met kinderdag, door ressortraad Blauwgrond in het zonnetje gezet. De dag begon met verschillende sportactiviteiten. Voorzitter Robertino Tjon Hing vindt het belangrijk dat kinderen, vooral in deze periode van pandemie, aan sport doen.
Onderhoofd Patricia Lafour, spreekt van een geweldig gebaar van ressortraad Blauwgrond. Ze heeft ook aandacht gevraagd voor het schoolgebouw, omdat dit aan renovatie toe is. Kinderen hebben recht om in een schone omgeving onderwijs te volgen, benadrukte Lafour.
De dag is mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van sponsoren uit het buitenland en enkele assembleeleden. Volksvertegenwoordiger van de VHP, Chuanrui Wang, riep de samenleving op om de school te ondersteunen met de verschillende renovatiewerkzaamheden, die nog uitgevoerd moeten worden. “Laten de kinderen met een goed gevoel het schoolterrein oplopen,” zei hij.
Kinderen verdienen op kinderdag extra aandacht te krijgen. Naast cadeautjes hebben zij daarom mogen genieten van een goede maaltijd. Ze hebben daarnaast ook veel fruit meegekregen.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald