Recordaantal leerlingen behaalt GO GLO 2020

Rotary Club Paramaribo Residence meldt een recordaantal leerlingen die zij dit jaar huldigen tijdens GO GLO 2020. Het aantal is gesprongen van 124 vorig jaar naar 315 leerlingen. De drive-thru vond gisteren plaats op de parkeerplaats van Assuria. De bestgeslaagden, afkomstig van diverse glo-scholen in Suriname, zijn beladen met presentjes huiswaarts gekeerd.
Dit jaar hebben vijf leerlingen landelijk de beste resultaten gehaald. Ze hebben allen 68 punten behaald. De top 5 leerlingen zijn:– Yuvraj Bihariesingh van de Mohamed A. Taus school– Sarah Marhe van de OS Zinniastraat– Sryan Jokhoe van de Nassy Brouwerschool– Rigel Idu van De Vrije School– Leandro Banarsi van de OS Devis Buiten.
Minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is enorm trots op de prestatie van de kinderen. Ze hoopt dat deze uitverkorenen hun medeleerlingen zullen helpen om ook zulke uitmuntende resultaten te behalen. Leerlingen die aan GO GLO mee willen doen, moeten minimaal 60 punten hebben gescoord voor de zeven vakken. Landelijk hebben ongeveer 11.000 leerlingen meegedaan aan de glo-toets.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald