RBTP houdt verdachten aan voor stelen buitenboordmotoren

Een benadeelde van een staalconstructiebedrijf heeft bij de politie van Flora aangifte gedaan voor de diefstal van drie buitenboordmotoren. Drie verdachten te weten Marlon K. (27), Benito B. (31) en Wang F. (43) zijn op een adres te Kwatta aangehouden door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), waarna zij zijn overgedragen aan rechercheurs van regio Midden.
De buitenboordmotoren werden opgeslagen in een loods, die niet op slot was. Terwijl Marlon K. en Benito B. bezig waren te onderhandelen met de koper Wang F. over twee buitenboordmotoren, werd het trio door RBTP in de kraag gevat. De koper Wang haalde de twee buitenboordmotoren, die hij reeds had opgeborgen tevoorschijn.
De derde buitenboordmotor is door de politie op het woonadres van Marlon K. teruggevonden. Alle drie buitenboordmotoren zijn vervolgens afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
De verdachte Marlon K. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl zijn kompanen Benito B. en Wang F. na verhoor zijn heengezonden. Recherche regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald