Ramadhin: Informatievoorziening aangescherpt met BOG-website

12 Sep, 00:56

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft besloten de informatievoorziening over Covid-19 aan te scherpen. De website van het Bureau Openbare Gezondheidszorg is geactiveerd met informatie over deze besmettelijke ziekte. Het ligt in de bedoeling dat later ook andere informatie over de gezondheidssector zal worden toegevoegd aan de website, deelde Ramadhin mee op een persconferentie vrijdag. 

Het BOG beschikte zelf al geruime tijd over een website, die echter inactief was. “We hebben getracht met alle inzet de informatievoorziening ook via de website van het BOG ter beschikking te stellen van de Surinaamse gemeenschap,” zegt Ramdhin. Er is allerhande informatie over Covid-19 te vinden op de website. Het betreft de situatieanalyses per week tot de actuele cijfers, die met een link naar de Covid-website, bekeken kunnen worden. 

De minister stelt dat het BOG als belangrijkste public health bureau van Suriname ook de noodzaak heeft ingezien voor het heractiveren van de website. Over het communiceren met de samenleving zegt Ramadhin dat het de bedoeling van de overheid is om dat onder meer middels persconferenties te blijven doen. Volgens hem is er geen onderzoek gedaan naar hoe effectief het communiceren van de overheid is, maar er is in ieder geval wel een communicatieplan om op verschillende manieren te communiceren met het volk.

Advertenties

Saturday 12 September

Friday 11 September

Thursday 10 September

………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com