Ramadhin in DNA: ‘Vandaag al 22 positieven’

15/12/2020 18:53 – Van onze redactie
PARAMARIBO – Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft daarnet in De Nationale Assemblee zijn bezorgdheid geuit over de Covid-19-situatie in Suriname. “De situatie is zeer ernstig. We zijn nog verder van huis”, hield hij de parlementariërs dinsdagavond voor.
Na aandringen maakte de bewindsman bekend dat er voorlopig al 22 positieven zijn genoteerd: zes Brazilianen en zestien Surinamers, voornamelijk uit Paramaribo en Wanica. Hij schetste vervolgens een somber beeld: “De kans is groot dat we over één tot twee weken tot honderd gevallen per dag zullen hebben net als in augustus.”
De regering komt dinsdagavond in spoedvergadering bijeen om de huidige Covid-19-situatie te bespreken. Dat hebben vicepresident Ronnie Brunswijk en Ramadhin bekendgemaakt tijdens de openbare vergadering. “De cijfers van vandaag die ik heb gezien zijn zeer verontrustend”, benadrukte Ramadhin. “Gelukkig zijn we gisteren al begonnen met nieuwe maatregelen. Ik heb het idee en vermoeden dat we nog verder zullen moeten aanpassen.”
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname