Racisten in Suriname publiceren zeer ongepaste foto op sociale media

GFC NIEUWS- Dit is niet meer te accepteren en er zal direct actie ondernomen moeten worden tegen de personen in Suriname die erop uit zijn een wig te drijven tussen de verschillende bevolkingsgroepen in ons land. De persoon die deze foto heeft bewerkt en verspreidt moet aangeklaagd worden wegens racisme en het aanzetten tot haat!
Dat zeggen kritische Surinamers zaterdagavond aan GFC Nieuws naar aanleiding van een racistisch bewerkte foto waarop leden leden van het Openbaar Ministerie te zien zijn.
Op de foto die vaak wordt gedeeld, heeft een persoon pijltjes geplaatst die op insinuerende wijze een verschil maken tussen het aantal Hindostanen en Creolen.
“Het is ronduit schandalig dat deze foto zonder gevolgen geproduceerd en gedeeld kan worden en er geen gevolgen zijn voor de maker en verspreider hiervan. De dader is bezig onderlinge spanningen met een racistisch karakter te creëren tussen onze bevolkingsgroepen en moet aangepakt worden. Wij zijn allemaal Surinamers. Het verschil maken tussen bevolkingsgroepen is aanzetten tot haat”, stellen de critici. 
Het bericht Racisten in Suriname publiceren zeer ongepaste foto op sociale media einde bericht ………… (GFC)

Lees verder

Bron: GFC Suriname