PSA-website wederom operationeel

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking van de Republiek Suriname maakt bekend dat de PSA-website www.gov.sr/psa wederom operationeel is.

Het bovenstaande houdt in dat de indiening van een PSA (Personen van Surinaamse Afkomst-document) aanvraag kan geschieden middels het invullen van het PSA – aanvraagformulier en uploaden van de vereiste documenten via de PSA-website.
De personen die in de periode maart-mei 2020 een PSA aanvraag hebben ingediend en reeds alle documenten verzonden hebben naar de emailadressen: psa.conza@gov.sr en psaregistratie2020@gmail.com, zullen op korte termijn worden gecontact door het onderdirectoraat Consulaire Zaken en Personen Verkeer.
Voor nadere informatie kan contact worden gemaakt via het emailadres: psa.conza@gov.sr en telefonisch: 477030 toestel 265 en 426431.
Het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking van de Republiek Suriname betuigt haar dank voor uw getoonde begrip.

Share this:

Gerelateerd

………… (PBN)

Lees verder

Bron: Public News