Problemen ambtenaren Boven Tapanahony worden aangepakt

Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft tijdens een werkbezoek te Drietabbetje een vergadering belegd met de bestuursambtenaren en werknemers van Boven Tapanahony. De minister en directeur Maverick Boejoekoe hebben samen met een deel van de staf naar de obstakels waarmee hun werkarmen in het gebied te kampen hebben geluisterd.
De minister heeft de ambtenaren beloofd te zullen werken aan een duurzame en gezonde oplossing voor de problemen. Een commissie die met de aanpak van deze problemen bezig is, is al begonnen met het werk. De ambtenaren van het gebied hebben de minister ook voorgehouden dat zij met weinige middelen, waarover zij beschikken, het werk doen.
Enkele van deze werknemers zijn vóór de verkiezingen in dienst genomen en ontvangen nog geen salaris. Een ander deel is een bevordering toegezegd, maar deze mensen hebben de nodige documenten om dit aan te tonen nooit ontvangen. De minister heeft verder de groep ambtenaren die in dienst is genomen en niet aan het werk verschijnt opgeroepen om zich aan te melden.
De minister en directeur hebben personen die wel een salaris ontvangen aan het eind van de maand opgeroepen om de taken waarvoor zij in dienst zijn genomen te verrichten.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald