President Santokhi handelt kwestie zoon in privésfeer af

De kwestie waarbij Richiano Santokhi, zoon van president Chan Santokhi, zijn vader negatief besproken heeft wordt in de privésfeer afgehandeld. Dit gaf het staatshoofd gisteravond aan tijdens de reguliere persconferentie van de regering. Vorige week werd een voice bericht verspreid via diverse social media kanalen.
In dat bericht heeft de zoon van de president zijn misnoegen geuit over de gang van zaken binnen de regering. Hij was het er niet mee eens dat first lady Mellisa Santokhi een aantal functies bekleedt. Volgens hem kan de president de first lady niet onder controle houden en zou zij bepalen wat er allemaal gebeurt op het Kabinet van de President.
“Als man kan je niet toestaan dat een vrouw je chanteert toch. Ik krijg schade en schaamte,” zei de zoon van de president in dat bewuste voice bericht. Hij zou ook hebben gezegd dat zijn vader onbetrouwbaar is.
De samenleving heeft na de aantijging van zoon Santokhi hier en daar kritiek geleverd. Vooral op sociale media werd kritiek geleverd dat de president zijn gezin niet kan leiden, laat staan een land.
“Hij is werkelijke mijn zoon ja,” zei de president die verder aangaf dat deze kwestie een privézaak is. Deze zaak zal dan ook in de privésfeer afgehandeld worden. Op dit moment worden gesprekken gevoerd met zijn zoon. De president gaf verder aan dat het goed komt met deze familiezaak.
Jerrel Harderwijk

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald