President: ‘Pasen tijd van hoop en vernieuwing’

04/04/2021 00:00 – Van onze redactie

President Chandrikapersad Santokhi zegt in zijn paasboodschap te geloven in een betere toekomst voor land en volk. : CDS  
PARAMARIBO – Voor president Chandrikapersad Santokhi is Pasen een tijd van hoop en vernieuwing. In zijn paasboodschap benadrukte het staatshoofd te geloven in een betere toekomst voor de samenleving en het land. “De betere tijden zullen komen! Hebt u geduld. Samen zullen wij Suriname redden”, beloofde hij.
Pasen leert volgens de president “dat we meer dan voorheen eenheid, vertrouwen en geloof moeten hebben. Hoe groot de problemen ook mogen zijn, ze zullen uiteindelijk overwonnen worden.” Deze feestdagen zijn een tijd van hoop en grote vreugde voor miljoenen Christenen over de hele wereld. “Het is een tijd om de verlossing door Gods hand te vieren. Voor mij betekent deze viering, de belofte van een nieuw begin, nieuwe benaderingen en goede vooruitzichten voor een betere toekomst.”
Pasen noemt de president “de triomf van hoop over wanhoop, van geloof boven twijfel”. “Dit is een tijd van hoop en vrede. Ons hart wordt vervuld met de geest, Gods liefde, vreugde en kracht. Op Pasen herinneren we ons de nobele gedachten van Heer Christus, vooral zijn niet aflatende toewijding om de armen en behoeftigen kracht te geven.”
Volgens Santokhi hebben het leven en de leringen van Jezus mensen door de eeuwen heen geïnspireerd om te streven naar een betere wereld en een zinvoller leven. “Het geeft ons allen de kracht om een mooie toekomst tegemoet te gaan. Als president zal ik een wezenlijke bijdrage leveren aan het bestendigen van een sociaal rechtvaardige samenleving.”
Suriname wordt, net als alle landen wereldwijd geteisterd door de Covid-19-pandemie, stipte het staatshoofd aan. “Laten we samen onze collectieve vastberadenheid bevestigen om de uitdaging van de Covid-19-pandemie te overwinnen en een gezond Suriname creëren.”
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname