President: ‘Evaluaties moet uitgebreider en diepgaander’

31/10/2020 13:41 – Van onze redactie

De regering heeft zich teruggetrokken te Moengotapoe om het beleid te evalueren. : CDS  
PARAMARIBO – De regering heeft zich teruggetrokken te Moengotapoe in district Marowijne om met deskundigen het regeerbeleid te evalueren. Volgens de Communicatiedienst Suriname ziet president Chandrikapersad Santokhi de evaluatiemomenten als “zeer belangrijk meetinstrument” voor het beleid in het proces van armoedebestrijding en het herstellen van de economie.
Santokhi geeft aan dat de evaluaties “uitgebreider en diepgaander” moeten plaatsvinden. “We zijn als regering geplaatst door het volk. Het volk heeft hoge eisen en het volk heeft haast. We moeten rekening houden dat we de problemen van het volk zo snel als mogelijk moeten oplossen.”
De “grondige evaluatie” na drie maanden is “hoog nodig” met het oog op het eventueel aanscherpen van het beleid waar nodig. Santokhi evalueerde volgens de Communicatiedienst Suriname (CDS) eerst vier tot vijf uren “in alle openheid” met vicepresident Ronnie Brunswijk.
Volgens Brunswijk is het goed om stil te staan en na te gaan “waar wij staan na drie maanden. We evalueren op alle niveaus”. Na de meeting tussen de president en vicepresident volgde een moment met de andere coalitieleiders Gregory Rusland (NPS) en Salam Somohardjo (Pertjajah Luhur). Later zaterdag volgt een presentatie van zaken die verbetering behoeven.
  Tweet
 

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname