PR-afdeling Korps Politie Suriname krijgt deze maand nieuwe woordvoerder

Deze maand nog krijgt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) een nieuwe woordvoerder, zegt korpschef Roberto Prade, in gesprek met Suriname Herald. Al enige tijd zit deze afdeling zonder een officiële woordvoerder, maar de afdeling is niet onbemand.
“We hebben al iemand geïdentificeerd en zijn bezig met de persoon, die de nieuwe woordvoerder wordt van het KPS. Er is niet zoveel haast mee, omdat de hoofdinspecteurs Rachel Deekman en Humphrey Naarden nog steeds belast zijn met de werkzaamheden van de afdeling. Er is dus altijd iemand die het woord kan voeren, maar we zijn bezig en er komt iemand die belast zal worden hiermee,” zegt Prade. Het is volgens hem even misgegaan, maar er komt correctie, laat de korpschef weten.
Deekman volgde op 2 november 2020 Naarden op. Eerder dit jaar werd aangegeven, dat zij zou worden overgeplaatst naar een andere afdeling. Vanwege de aanhouding van de mutaties door justitieminister Kenneth Amoksi ging de overplaatsing toen niet door.
Simone Awanna

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald