Politiepost On The Run heropend

Met het oog op de handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid in het uitgaanscentrum van Paramaribo en omgeving is de politiepost ‘On The Run’ vanaf vandaag weer in gebruik. De leiding van het Korps Politie Suriname meldt dat de wetsdienaren van deze post ondersteund worden door militairen.
Zij zullen de gemeenschap in het uitgaanscentrum zo effectief en efficiënt mogelijk van dienst zijn. De overheidsgebouwen en enkele grote handelsondernemingen, die zich in dit gebied bevinden, worden ook meegenomen.
Op de gemeenschap doet de politie het beroep om hiermee rekening te houden en hun medewerking te verlenen, zodat het werk van de wetsdienaren niet bemoeilijkt wordt.
Eerder deze maand zijn de politieposten Volkscredietbank (VCB) en Centrale Markt Paramaribo (CMP) ook weer in gebruik genomen. Deze stap is genomen met het oog op de handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid aan de Waterkant, dus voorlangs de markt. De posten zijn gereorganiseerd.
De wetsdienaren van deze posten zullen eveneens zorgen voor een vlotte doorstroming van het verkeer ter plaatse en de directe omgeving.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald