Politiebericht over dodelijk verkeersongeval politieman

Politieagent Shalish Manohar (24) is dinsdag op Intensive Care Unit (ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden. Hij was in de vroege ochtend van maandag 28 juni betrokken bij een verkeersongeval aan de Kwattaweg.

De politie van het bureau Munder deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om het dienstvoertuig van het politiebureau Munder. In de dienstauto, dat aanzienlijk is beschadigd, troffen de politieambtenaren Manohar en als bijrijder de 36-jarige collega Furgul P. aan. Manohar die niet aanspreekbaar was, had een ernstige barstverwonding aan het hoofd opgelopen en Furgul P. zat bekneld in het voertuig. Met behulp van de brandweer werd hij uit zijn benarde situatie bevrijd.

Beide gewonde politieambtenaren werden met de ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Shailish werd ter verpleging op de afdeling ICU opgenomen en liet twee weken na het verkeersongeval in de ziekeninrichting het leven. De collega Furgul P. is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen, meldt de politie Public Relations.

Het politioneel onderzoek wees uit dat het tweetal over de Kwattaweg reed, komende vanuit de richting van de Flustraat. Ter hoogte van pandnummer 133a belandde het dienstvoertuig op de linkerberm. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder eerst een hond aanreed en daarbij de controle over de besturing van het voertuig verloor. De auto kwam eerst tegen een elektrische mast aan, waarna de omrastering van een autobedrijf omver werd gereden. Ook enkele voertuigen werden aangereden en kwam het dienstvoertuig op het terrein tot stilstand.

Manohar was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde ten tijde van het verkeersongeval niet onder invloed van alcohol. Het dienstvoertuig is hangende het onderzoek voor herkeuring in beslag genomen. ………… (Star)


Lees verder

Bron: .com