Politieagent ongeval Kwattaweg overleden

14/07/2021 14:33 – Van onze redactie

De zwaar beschadigde prowagen van post Munder na het ongeval aan de Kwattaweg. : Anthony Janki  
PARAMARIBO – Politieagent Shailish Manohar (24) is dinsdagmiddag overleden in het ziekenhuis. Hij was zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in de nacht van 27 op 28 juni aan de Kwattaweg en werd sindsdien verpleeg op de intensivecareafdeling. Ook zijn 36-jarige collega Furgul K. liep verschillende verwondingen op.
Het duo reed over de Kwattaweg in de richting van de Van Idsingastraat toen een hond dodelijk werd aangereden. De bestuurder verloor de controle over het stuur, waardoor de prowagen negentig graden op de weg keerde. Daarbij werd een elektrische mast geramd, ging het voertuig vervolgens door een schutting en kwam het tegen enkele auto’s van Kamta’s Car Center aan, voordat het tot stilstand kwam.
De hulp van de brandweer moest worden ingeroepen om één van de inzittenden te bevrijden nadat die bekneld was geraakt. Shailish Manohar kwam na twee weken dus te overlijden. Zijn lichaam is voor obductie in beslag genomen om de doodsoorzaak vast te stellen. Hij is de 46ste verkeersdode van dit jaar. De Verkeersunit Paramaribo zet het onderzoek voort.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname