Politie Santodorp arresteert twee verdachten voor inbraak

De politie van Santodorp heeft klaarheid gebracht in een inbraak, waarbij uit een woning diverse goederen waren weggenomen. Daarbij hadden de onverlaten zelfs geprobeerd het huis in brand te steken. Ook werden andere goederen, die zij niet konden meenemen, vernietigd.
De inbraak vond eerder dit jaar in februari plaats. Na goed speurwerk van de politie werden uiteindelijk drie verdachten in beeld gebracht en leidde het onderzoek naar de vondst van al de goederen.
Twee verdachten werden aangehouden, terwijl de derde nog voortvluchtig is. De twee aangehouden verdachten Vinodkoemar P. en Kishankoemar M. hebben volmondige bekentenissen afgelegd. Het betreft onder andere huishoudelijke apparaten, brushcutters, muziekinstrumenten en andere spullen.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie werden beide mannen in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de derde verdachte wordt er gewerkt. Het is niet uitgesloten dat behalve de derde verdachte ook nog meerdere aanhoudingen zullen volgen.