Politie-informatie over roofmoord Welgedacht C

Het ontzielde lichaam van Balwanti Kharagram gehuwd Santohkii (56) is in haar woning te Welgedacht C zaterdag aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat  de vrouw slachtoffer is van een diefstal door middel van geweldpleging met haar dood tot gevolg. 

Omstreeks elf uur zaterdag heeft de schoondochter van het slachtoffer haar gezond en wel in huis achtergelaten. De schoondochter verliet de woning om de echtgenoot van mevrouw Santohki op te halen, die eerder op de dag van huis vertrokken was. De achterdeur van de woning stond open terwijl de vrouw in de keuken bezig was. De man en schoondochter keerden omstreeks twaalf uur weer naar huis en troffen het ontzielde lichaam van mevrouw Santohki  in de woning aan.

Het ontzielde lichaam vertoonde een verwonding aan het hoofd en de benedenwoning was overhoop gehaald. Er moet een geldbedrag in Surinaamse dollar uit het huis zijn gestolen. De dief is vermoedelijke via de opstaande achterdeur de woning binnengedrongen en heeft het slachtoffer vermoedelijk met een hard voorwerp op het hoofd geslagen met het voor haar noodlottig gevolg.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, voor obductie, door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak, meldt de politie Public Relations. 

………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com