Politie-informatie dood winkelierster door aanrijding

Winkelierster Qiandi Chen gehuwd LIN (44) is zaterdag overleden, nadat een auto tegen het winkelpand was opgereden. Bij aankomst van de politie op de hoek van de Zwartenhovenbrug- en de Commissarisstraat bleek het te gaan om een aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij één tegen het winkelpand was opgereden. De winkelierster die nabij de ingang stond om haar koelkast aan te vullen, werd aangereden en raakte daarbij bekneld tussen dekoelkast en de auto.Bij aankomst van de ambulance bleek de vrouw het leven te hebben gelaten. Nader onderzoek wees uit dat bestuurder B. met zijn bestelbusje over de Zwartenhovenbrugstraat reed richting dokter Sophie Redmondstraat, terwijl de bestuurder G. met haar auto vanuit de Commissarisstraat reed, in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Zij verleende hierbij geen voorrang aan het verkeer, over de Zwartenhovenbrugstraat met als gevolg de aanrijding.

Door de slag belandde het voertuig van B. tegen het winkelpand met voor de winkelierster het noodlottige gevolg.Beide bestuurders die in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerden niet onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van G. is hangende het onderzoek ingevorderd. Zij is voorgeleid bij de hulpofficier van Justitie en het dossier ter zake wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Het ontzielde lichaam van de winkelierster is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.De verkeersunit van regio Paramaribo is belast met deze aanrijding. ………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com